Dupa o prietenie de mai multi ani, atat pe plan profesional, cat si personal, Adina, lidera trupei Heaven si impresarul Radu Groza s-au despartit cu scandal si si-au aruncat vorbe grele unul altuia. Mai mult, blonda picata din Rai ar avea niste inre
Dupa o prietenie de mai multi ani, atat pe plan profesional, cat si personal, Adina, lidera trupei Heaven si impresarul Radu Groza s-au despartit cu scandal si si-au aruncat vorbe grele unul altuia. Mai mult, blonda picata din Rai ar avea niste inregistrari telefonice de doua ore care, daca ar fi facute publice, l-ar putea distruge pe impresar pentru totdeauna.

De cand s-a iscat scandalul destramarii trupei Heaven, Adina si Radu Groza nu-si mai vorbesc decat prin intermediul avocatilor. Mai mult, la o petrecere data in cinstea zilei sale de nastere, Radu Groza a anuntat infiintarea unei noi trupe, Paradise, care pesemne va tine locul celor trei gratii blonde pe piata muzicala. Au fost invitati multi prieteni ai managerului, si evident, fetele de la Heaven nu au fost prezente. Cu toate acestea, Adina i-a trimis un cadou fostului impresar: un tablou gen caricatura, care o infatisa pe blonda cu o arma ruseasca in mana, cu mesajul “Heaven become Hell” (n.r. “Raiul devine Iad”). Chiar daca nu se va mai ocupa de acum incolo de Heaven, fostul impresar nu are puterea sa dizolve trupa, aceasta destramandu-se numai la dorinta fetelor. I n plus, Groza nici nu le poate obliga sa cante in continuare la concertele pe care le-a planificat deja pentru anul viitor. Pentru a clarifica situatia, Adina si-a spus oful la matinalul “Dimineata cu Razvan si Dani” de la National TV. Aici, blonda a dezvaluit faptul ca Radu Groza i-a furat practic masina achizitionata in urma cu putin timp si care a costat-o 80.000 de euro. Blonda spune ca a platit din banii ei pentru autoturismul Audi Q7, dar a facut greseala sa o cumpere in leasing pe firma lui Radu Groza. Tocmai de aceea, nu are practic nici o sansa sa si-o recupereze, numai daca impresarul i-o va inapoia de buna voie, ceea ce este foarte putin probabil.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.