Un violator in serie a fost prins, marti seara, de politistii Sectiei 7. Barbatul era in cercul de suspecti pentru ca deja lovise in sectoarele 2 si 3 prin acelasi mod de operare. Acosta victimele in lift, seara, le tålharea sub amenintarea cu
Un violator in serie a fost prins, marti seara, de politistii Sectiei 7. Barbatul era in cercul de suspecti pentru ca deja lovise in sectoarele 2 si 3 prin acelasi mod de operare. Acosta victimele in lift, seara, le tålharea sub amenintarea cutitului si apoi le obliga sa il masturbeze. Fiind proaspat eliberat din puscarie, unde intrase pentru tålharii in lifturi, imediat a fost introdus in cercul suspectilor. Luni seara i s-a infundat.

Politistii bucuresteni de la Sectia 7 au reusit sa-l retina pe Ionut Catalin Stan, in varsta de 23 de ani, dupa ce talharise o tanara intr-un lift din cartierul Colentina. Stan era urmarit de politie fiind in cercul persoanelor suspecte de comiterea a patru talharii, toate urmate fie de tentative de viol, fie de viol cu perversiuni sexuale.

Tanarul isi alegea victimele dintre femeile cu varste intre 16 si 36 de ani care se intorceau seara la domiciliu, lipsite de aparare. Le acosta in scara blocului si intra cu ele in lift. Aici, sub amenintarea cutitului, le obliga pe femei sa ii dea banii. Apoi le obliga sa se dezbrace si sa-l masturbeze sau incerca sa le violeze.

Incep utul
Prima lovitura a fost data pe raza Sectiei 13 Politie in cartierul Balta Alba. Pe 13 noiembrie, in jurul orei 18.00, Ionut Catalin Stan a acostat-o in lift pe Madalina, o tanara de 20 ani. A blocat liftul intre etaje si, sub amenintarea cutitului, i-a cerut banii. Fata i-a dat cat avea la ea: 150 de RON. Infierbantat, Catalin a pus-o sa se dezbrace pentru a o viola. Femeia a inceput sa tipe, iar individul a pornit liftul, a ajuns la parter si a rupt-o la fuga. O zi mai tarziu, in jurul orei 19.00, pe raza Sectiei 8 Politie, intr-un bloc de pe Mihai Bravu, individul a amenintat cu cutitul o fata de 23 de ani sa-i dea banii pe care ii are asupra ei. Fata, speriata, a scos cei 60 de RON si i-a dat agresorului. Nemultumit de suma, individul a obligat-o pe fata sa il masturbeze. Dupa ce si-a facut treaba, a plecat.

Violul
A doua zi insa, in jurul orei 18.00 in scara unui bloc din zona Magazinului Bucur Obor, Catalin Ionut Valentin a intalnit o tanara in varsta de 16 ani. A urcat cu ea in lift. Ca si in celelalte cazuri, a oprit liftul intre etaje si a amenintat-o pe fata cu un cutit sa-i dea banii pe care ii are asupra ei. Tanara a scos din buzunar 60 de RON si i-a dat agresorului. Individul a obligat-o pe fata sa se dezbrace si apoi a violat-o.

Atac in plina zi


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.