Vedeti posibilitatile favorabile in domeniile social, artistic si politic. Energia si sansa dumneavoastra se indreapta nestingherite in aceasta directie si conduc cu usurinta spre succese. Situatia nefavorabila poate aparea atunci cand veti privi viata ca printr-un binoclu, si acesta poate fi sfarsitul greselii dumneavoastra. Aveti capacitatea de a pune in valoare tot ce poate fi util, dar nu reusiti sa intelegeti notiunea de siguranta. Exista riscul de a nu cauta sa fructificati sansele care se ivesc, atunci cand drumul se interfereaza cu castigurile financiar. Nimic nu vi se pare dificil, si in cazul in care devine complex aveti indrazneala de a gasi metodele de contrabalansare si stapanire.

Aveti capacitatea de a va pune in valoare in domeniul justitiei, acolo unde spiritul de intelegere completeaza dispretul fata de bunurile materiale. Cand apreciati ca elementul sociabil este prea obositor, va retrageti departe de zgomot, pentru scurte momente, intr-un spatiu de independenta si viata calma. Va puteti inconjura de prieteni, dar la un nivel superficial. Depuneti efort pentru a concepe sau detecta situatiile favorabile, alternand intoleranta cu ve rsatilitatea, dar puneti mai mult pret si pe scopurile precise!

Berbec
Fiti foarte atenti cu furturile si cu manevrarea documentelor de munca. Poate exista o rivalitate cu un sef sau se poate reactiva o disputa mai veche. Chiar daca aveti o slujba stabila, pot exista anumite fluctuatii, dar numai datorita modului dumneavoastra de abordare. Astazi se pare ca aveti mult mai multa putere de munca si aceste conflicte va motiveaza din plin. Aveti o capacitate de selectie a oamenilor destul de mare, chiar puteti renunta la anumite persoane care nu va ofera tot ceea ce doriti. Constientizati si riscurile pe care vi le asumati atunci cand va abateti de la principiile inalte!

Taur
Stiti ca cea mai buna aparare este atacul, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fiti foarte ofensivi. Acordati mai multa profunzime reactiilor si mai multa putere de patrundere mintii! Puteti ajunge intr-un impas, de aceea ar fi recomandabil sa cereti sfatul unei persoane avizate pentru a iesi in mod onorabil din aceasta dilema. Nu este bine sa incercati totul dintr-o data in iubire, lasati lucrurile sa se asaze in matca lor! Nu fortati nimic! Cu cat veti fi mai relaxati, cu atat totul va iesi mai bine. Va obsedeaza o anumita situatie, pe care va doriti s-o speculati la maxim.

Gemeni
Trebuie sa invatati sa va alimentati forta interioara cu idei creative si spirit aventurier, sa va detasati de latura materiala si sa nu cedati autosatisfactiei care poate deveni foarte periculoasa. Vi se pare ca ati ajuns intr-un punct mort, ca nimic nu va mai motiveaza, dar de fapt lucrurile stau exact invers. Puteti specula o serie de situatii in favoare dumneavoastra si puteti aduce multa bucurie apropiatilor, prin initiativele pe care le aveti. Cineva foarte perspicace va deschide ochii, va propune sa va implicati intr-un proiect mai deosebit.

Rac
Este posibil sa va dezvoltati pe doua planuri, dar si sa apara o contradictie intre nevoia de stabilitate si dorinta de a explora necunoscutul. Aveti calitatile de a atrage simpatia celorlalti. Pot exista anumite persoane care va intorc spatele atunci cand va este lumea mai draga. Incercati sa-i gasiti circumstante atenuante, sa nu judecati situatia prea aspru. Evitati pe cat posibil sa nu faceti o fapta nesabuita din prea multa mandrie! Trebuie sa invatati sa deveniti un adevarat conducator. Sa depasiti orice situatie mai dificila.

Leu