Incidentul in care a fost implicat etnicul Romulus Mailat la Roma are cele mai nebanuite consecinte. Rezonanta negativa pe care o are numele celui care a ucis-o pe Giovanna Reggiani le da batai de cap locuitorilor unei comune aflate la 30 de kilomet
Incidentul in care a fost implicat etnicul Romulus Mailat la Roma are cele mai nebanuite consecinte. Rezonanta negativa pe care o are numele celui care a ucis-o pe Giovanna Reggiani le da batai de cap locuitorilor unei comune aflate la 30 de kilometri de Arad, vestita pentru helesteul sau bogat in peste. Satenilor le este rusine sa spuna ca sunt din Mailat, chiar daca locul unde traiesc este unul respectabil. Problemele s-au transferat si asupra echipei de fotbal din localitate, care poarta numele de Vointa Mailat. Aflata pe locul al 12 in clasamentul Diviziei D aradene, cu sase victorii, patru egaluri si opt infrangeri, formatia din Mailat a devenit tinta ironiilor partenerilor de intrecere, care afiseaza meci de meci bannere referitoare la infractorul de la Roma. Jucatorii Vointei nu mai suporta umilintele si este posibil ca, pe viitor, din denumirea clubului sa dispara “Mailat”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.