Managementul Media Pro nu le impune numelor mari din showbizz-ul autohton, precum Stefan Banica jr sau Alexandru Arsinel, clauza de exclusivitate prin care sa le interzica aparitiile pe alte posturi. In schimb, vedetele 'crescute>> in pepiniera trus
Managementul Media Pro nu le impune numelor mari din showbizz-ul autohton, precum Stefan Banica jr sau Alexandru Arsinel, clauza de exclusivitate prin care sa le interzica aparitiile pe alte posturi. In schimb, vedetele 'crescute>> in pepiniera trustului lui Adrian Sarbu sunt aspru penalizate daca apar in gradina concurentei. Printre cei care sunt 'legati>> la Media Pro se numara telenovelistii de la Acasa TV, Dan Bordeianu sau Adela Popescu.

In Romania sunt vedete ale caror nume si imagine reprezinta o emblema a unuia sau altuia dintre posturile de televiziune. Asa se face ca Andreea Esca face trimitere directa la Pro TV, iar Adela Popescu si Dan Bordeianu, la lumea telenovelelor de la Acasa TV. Acesti oameni au fost „crescuti“ la Media Pro si si-au facut un nume in ograda lor. Tocmai de aceea este normal ca, atat timp cat au un contract cu compania respectiva, sa nu apara la alte posturi de televiziune, in lumea acesta in care imaginea face totul. De la aceasta regula fac exceptie artistii mari, care au fost cooptati ulterior in unele proiecte demarate in trustul Media Pro. Aici ii putem da exemplu pe Alexand ru Arsinel sau Stela Popescu, actori consacrati care, mai nou, joaca intr-o comedie la postul Acasa TV, sau pe Stefan Banica jr, a carui imagine este asociata momentan competitiei „Dansez pentru tine“ de la Pro TV. Cantaretul prezinta alaturi de Iulia Vantur o alta imagine marca Media Pro, pe care in mod sigur n-o s-o vedem invitata la vreo alta emisiune de la Antena 1 sau Prima TV, de exemplu. Depinde de fiecare angajat al Media Pro cu contract pe perioada nedeterminata sau doar de colaborare cum a stiut sa-si negocieze clauzele astfel incat sa primeze interesul propriu. Sunt vedete ale postului mai sus amintit si nu numai carora nu li se permite sa apara in reclame sau in orice alt gen de actiune media care nu are legatura directa cu postul respectiv.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.