Consumatorii americani, confruntati cu scaderea preturilor din sectorul imobiliar si cresterea accentuata a pretului barilului de petrol, ar putea sa-si micsoreze cheltuielile din timpul sarbatorilor de sfarsit de an. Ceea ce ar reduce profitul distr
Consumatorii americani, confruntati cu scaderea preturilor din sectorul imobiliar si cresterea accentuata a pretului barilului de petrol, ar putea sa-si micsoreze cheltuielile din timpul sarbatorilor de sfarsit de an. Ceea ce ar reduce profitul distributorilor si implicit cresterea economica, relateaza AFP, citat de NewsIn. Sondajele anticipeaza o crestere mai putin accentuata decat in anii precedenti pentru cheltuielile de sarbatori, care vor incepe a doua zi, dupa sarbatorirea Zilei Recunostintei. Aceste perspective pesimiste au fortat distribuitorii sa initieze promotii pentru a atrage consumatorii si pentru a evita ca stocurile sa ramana nevandute.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.