Oficialii Federatiei Romane de Natatie s-au declarat multumiti de campioantele nationale desfasurate la sfarsitul saptamanii trecute la Hunedoara. Antrenorul federal Octavian Tileaga spune ca la editia din acest an s-a dorit testarea fizica a sporti
Oficialii Federatiei Romane de Natatie s-au declarat multumiti de campioantele nationale desfasurate la sfarsitul saptamanii trecute la Hunedoara. Antrenorul federal Octavian Tileaga spune ca la editia din acest an s-a dorit testarea fizica a sportivilor din lotul olimpic de inot. „A fost un test al gradului de pregatire al acestei perioade, ne-a interesat mai mult forma fizica a sportivilor si mai putin timpii obtinuti de acestia. Totusi, nu pot sa nu remarc ca la editia din acest an a nationalelor in bazin scurt s-au stabilit 17 noi recorduri nationale, cele mai multe la juniori, dar si unul la seniori prin Ionela Cozma in proba de 100 metri fluture. Insa, cel mai mare castig este forma in care se afla sportivii din lotul olimpic, una excelenta si datatoare de sperante”, a declarat Tileaga.

Singurul record national din competitia seniorilor la CN de inot in bazin scurt a fost stabilit de sportiva de la CS Pitesti Ionela Cozma, in proba de 100 metri fluture, cu performanta de un minut si noua sutimi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.