Sambata, intr-un tur preliminar care permitea accesul intr-o grupa de calificare pentru CM 2010, Guineea Bisau a facut 0-0 cu Sierra Lione. Rezultatul a fost unul bun pentru gazde, in conditiile in care acestea au terminat partida in noua jucatori..
Sambata, intr-un tur preliminar care permitea accesul intr-o grupa de calificare pentru CM 2010, Guineea Bisau a facut 0-0 cu Sierra Lione. Rezultatul a fost unul bun pentru gazde, in conditiile in care acestea au terminat partida in noua jucatori... la fel cum au inceput-o. Incredibil, dar adevarat. Antrenorul Guineei Bisau nu a putut sa stranga mai mult de un portar si opt jucatori de camp! Dembe Jassi, vedeta nationalei africane, care joaca la Drobeta Tr. Severin, a ramas blocat in Romania pentru ca nu a avut bani de avion. In schimb, Bruno Fernandes (Ceahlaul) si Mala (Farul) au avut! Guineea-Bisau este o tara cu o suprafata de 36.120 de kilometri patrati si o populatie de 1.360.000 de locuitori. Potrivit site-ului FIFA, varsta medie este 18,8 ani, iar speranta de viata nu depaseste 47 de ani! De asemenea, in aceasta tara africana exista numai 4.000 de utilizatori de Internet. Moto-ul lor este “Unitate, zbucium, progres”, iar limba oficiala este portugheza.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.