Nici nu s-a incheiat bine partida de la Sofia si cele doua tari, Romånia si Bulgaria, au un nou motiv de disputa: cine va fi gazda Congresului Federatiei Internationale de Hochei pe Gheata (IIHF). Statiunea Mamaia are tot ce-i trebuie, mai put
Nici nu s-a incheiat bine partida de la Sofia si cele doua tari, Romånia si Bulgaria, au un nou motiv de disputa: cine va fi gazda Congresului Federatiei Internationale de Hochei pe Gheata (IIHF). Statiunea Mamaia are tot ce-i trebuie, mai putin un teren de golf, obligatoriu pentru relaxarea celor 400 de invitati.

Secretarul general al Federatiei Romane de Hochei pe Gheata, Iulian Becze, a declarat, ieri, ca tara noastra are sanse mari sa gazduiasca, in luna mai a anului viitor, Congresul IIHF in statiunea Mamaia. Ultima reuniune de acest gen a Federatiei Internationale de Hochei pe Gheata a fost gazduita de noi in anul 1971. „Organizarea Congresului a fost atribuit Finlandei, iar conducerea federatiei finlandeze doreste ca gazda acestui congres sa fie Romania sau Bulgaria. Directorul de programe al federatiei din Finlanda, Kimmo Leinonen, a fost in Romania si a vizitat trei hoteluri din Mamaia, care corespund standardelor pentru acest gen de manifestari, dupa care a mers si in Bulgaria.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.