Dragostea pentru varietate va poate impiedica in indeplinirea scopurilor propuse pentru ca vi se pare foarte dificil sa va inhamati vointa la munca. Energia pe care o aveti tinde sa nu aiba directie. Sunteti foarte curiosi, dar se pare ca nu mai gasiti ceea ce cautati. Daca gasiti acest lucru va puteti opri, deoarece tocmai aceasta cautare perpetua va da aripi. Aveti un mare simt al demnitatii, ceea ce va ajuta mult in ascunderea sentimentelor fata de ceilalti, dar lasa spatiu de manevra inhibitiilor, pentru ca nu va exprimati sentimentele nici daca sunteti raniti sau jigniti.

Puteti astepta o promovare pe care adevaratul eu o doreste, dar de care o parte din dumneavoastra se simte amenintata, mai ales de disciplina pe care aceasta responsabilitate o presupune. Hotarati brusc sa renuntati la serviciu si sa cautati altul, mai putin solicitant. Puteti pierde un interviu pe motiv ca intarziati sau ca nu va simtiti bine. Va doriti insa un standard mai bun de viata si sunteti dispusi sa va ajutati partenerul in cariera. Inclinatiile vor fi spre posesiune spre sentimentul de siguranta pe care il ofera averea. Viata sexuala va ofera satisfactii, dar poses ivitatea trebuie tinuta in frau.

Berbec
Puteti fi o persoana care nu este interesata in mod special de cariera astazi, dar in mod cert va preocupa modul in care faceti bani. Astazi va trebui sa invatati cum sa va purtati cu angajatii sau cu anumiti colegi, sa apreciati valoarea laudelor, dar si a criticii. Incredrea si responsabilitatea valoreaza foarte mult pentru cei cu care va veti intalni, dar nu trebuie sa va subestimati propria valoare. Puteti deveni membri de baza ai unei echipe, ba chiar seful ei, dar incercati sa nu priviti acest lucru ca pe un scop. Daca va doriti o cariera, trebuie sa invatati cum sa va motivati pe voi insiva.

Taur
Sunteti acaparati de multiple interese, si aveti entuziasm pentru orice va puneti in gand. Evitati dualitatea mintii insa, si ascultati-va eul interior sau macar stati un timp linistiti pentru a putea face acest lucru. Doriti sa va exprimati dragostea fata de o persoana de sex opus care se pare ca v-a picat cu tronc, dar totusi nu indrazniti inca sa faceti o declaratie completa. Chiar daca este fermecatoare si ati dori sa va arate mai mult interes, ar fi bine sa faceti dumneavoastra primul pas. Daca va hotarati sa exteriorizati acest sentiment, aveti grija sa o faceti cum trebuie.

Gemeni
Vi se pare ca cineva sau ceva va ameninta libertatea si nu stiti cum sa reactionati. Nu incercati sa va razvratiti prea mult, deoarece s-ar putea ca totul sa fie doar in capul dumneavoastra si sa va enervati in van. In alta ordine de idei, ar fi indicat sa incercati sa mai schimbati atmosfera in care lucrati, deoarece a intervenit rutina si acest lucru va poate aduce o stare de nemultumire. Puteti schimba fie modul de abordare a problemelor, fie felul in care va dedicati activitatii dumneavoastra. Poate ar fi bine sa va detasati putin si sa abordati problema altfel.

Rac
Va trec prin minte o serie de ganduri care mai de care mai ciudate. Totul este umbrit de neincredere, de lipsa comunicarii cu ceilalti, de oboseala. Daca va ganditi sa va cumparati o casa, locul va fi primul lucru care va conta in alegerea dumneavoastra. Aveti nevoie, psihologic vorbind de mai multe legaturi cu bunurile pamantesti, pentru a simti stabilitate si siguranta. Depinde numai de dumneavoasstra cum va veti ocupa de acesta problema. Ar trebui sa acceptati sa impartiti cu altii diverse lucruri si sa fiti cat mai generosi cu putinta.

Leu
Trebuie sa va impacati cu propria conditie umana si sa incepeti sa o iubiti. Nu puteti sa-i ajutati pe cei din jur decat daca ii intelelgeti cu adevarat, daca le acceptati si partile bune si neajunsurile, fara sa asteptati prea mult de la ei.