In ciuda atmosferei agitate din Italia, unde romanii sunt tratati ca niste criminali, Daniela Gyorfi nu s-a temut sa-si duca pana la capat angajamentele profesionale. Cantareata a plecat acum doua zile la Venetia, unde urmeaza sa sustina o serie de
In ciuda atmosferei agitate din Italia, unde romanii sunt tratati ca niste criminali, Daniela Gyorfi nu s-a temut sa-si duca pana la capat angajamentele profesionale. Cantareata a plecat acum doua zile la Venetia, unde urmeaza sa sustina o serie de concerte, si ne-a spus ca a fost primita foarte bine in tara spaghetelor: “Nu mi-a fost teama sa plec. Aveam contractul semnat de ceva vreme, asa ca nu puteam sa-mi permit sa dau inapoi, desi situatia prezentata in mass-media pare dezastruoasa. Pana acum, este totul in regula, am fost bine primita si nu cred ca va avea loc vreun incident neplacut”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.