Olivia Steer revine la PRO TV, duminica, de la ora 10.00, cu o noua emisiune.  Business Magazin le va deschide telespectatorilor usile spre lumea afacerilor. Show-ul va fi structurat in trei parti. "In prima parte vom vedea cum face afaceri un b
Olivia Steer revine la PRO TV, duminica, de la ora 10.00, cu o noua emisiune. Business Magazin le va deschide telespectatorilor usile spre lumea afacerilor. Show-ul va fi structurat in trei parti. "In prima parte vom vedea cum face afaceri un businessman cu notorietate, povestea fiind centrata pe personaj. A doua parte releva povestea unei afaceri aflate pe un trend ascendent, pornita de la zero de catre un om obisnuit, cu resurse modeste si care poate constitui un exemplu pentru orice roman dornic sa se lanseze in afaceri", marturiseste entuziasmata Olivia. Dupa ce am vazut cum se fac banii, in ultima parte vom afla si cum pot fi cheltuiti. ''Vom vorbi despre hobby-uri si distractii'', povesteste prezentatoarea Business Magazin.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.