Chiar daca in ultimul timp a aparut zvonul potrivit caruia Ileana Lazariuc ar fi la cutite cu mama ei, lucrurile nu stau tocmai asa. Anastasia spune ca nimic nu ar fi mai frumos ca de Craciun sa fie impreuna cu copiii ei, Ileana, Ion Ion si Andrei.
Chiar daca in ultimul timp a aparut zvonul potrivit caruia Ileana Lazariuc ar fi la cutite cu mama ei, lucrurile nu stau tocmai asa. Anastasia spune ca nimic nu ar fi mai frumos ca de Craciun sa fie impreuna cu copiii ei, Ileana, Ion Ion si Andrei. Bineinteles, asta daca si lor le va face placere si planurile lor o vor include si pe ea.

Anastasia Lazariuc nu are planuri pentru sarbatorile de iarna care se apropie cu pasi repezi, insa i-ar placea tare mult ca de Craciun sa fie cu familia sa. “Ar fi foarte frumos sa ne putem reuni de Craciun. Mi-ar face o mare placere sa-i am alaturi pe copiii mei, pe Ileana si Andrei, si bineinteles pe cei care le sunt alaturi”, ne-a spus cantareata. Ileana si Tiriac jr. sunt doua persoane foarte vanate de paparazzi si tocmai de aceea cuplul proapat reunit alege sa-si petreaca o mare parte din timp departe de tara si mai ales de ochii presei. Ba mai mult, cei doi s-au gandit serios sa se mute in strainatate, unde ar putea trai linistiti fara a fi nevoie sa-si acopere fetele chiar si atunci cand ies la o cafea. Se ascund atat de bine, incat nici macar Anastasia nu stie cand fiica ei este in tara sau se pli mba pe Champs-Elysees. “Nu stiu daca putem fi impreuna de sarbatori, pentru ca ei stau mai mult prin strainatate. Vin, pleaca, vin, pleaca. Nu am stabilit nimic, nu cunosc planurile lor de Craciun, dar as fi foarte fericita daca ele m-ar include si pe mine. Depinde de ei daca decid sa ramana in Romania si, mai ales, daca au placerea sa ne intalnim cu totii”, spune Anastasia Lazariuc.

'Nu a fost niciodata tensiune intre noi doua>>
In ceea ce priveste relatia cu copiii sai si in special cea cu Ileana, cantareata spune ca nu s-au certat niciodata si ca nici nu i-a impus vreodata fiicei sale sa faca ceva doar pentru a fi pe placul ei. “Nu a fost niciodata tensiune intre noi doua.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.