In Deva sunt aproximativ 400 de asociatii de locatari si cativa zeci de administratori care incaseaza lunar miliarde de lei vechi, dupa ce proprietarii isi platesc cheltuielile si taxele comune. In mod normal, administratorii trebuie sa plateasca so
In Deva sunt aproximativ 400 de asociatii de locatari si cativa zeci de administratori care incaseaza lunar miliarde de lei vechi, dupa ce proprietarii isi platesc cheltuielile si taxele comune. In mod normal, administratorii trebuie sa plateasca societatilor de regie locala sumele datorate de asociatie si incasate de la populatie. Numai ca, in ultimul an, opt astfel de administratori au ajuns sa fie cercetati penal dupa ce si-au insusit in mod fraudulos sume in valoare de 500 de milioane si de un miliard de lei vechi. Ultimul caz este cel al administratorului Raluca Brandusesc, cercetata pentru delapidarea a aproape 500 de milioane de lei vechi. Lipsa din gestiune a fost sesizata de angajatii Serviciului Public Local de Asistenta Sociala Deva, in urma unui control de rutina.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.