M-a uimit inca o data Teo Trandafir zilele trecute prin cateva declaratii cel putin ridicole. Asta dupa ce, la scurta vreme de la numirea ei ca director la Romantica, spunea sus si tare ca ”nimeni nu se pune cu Pro TV ”. Ei bine, nu s-a
M-a uimit inca o data Teo Trandafir zilele trecute prin cateva declaratii cel putin ridicole. Asta dupa ce, la scurta vreme de la numirea ei ca director la Romantica, spunea sus si tare ca ”nimeni nu se pune cu Pro TV ”. Ei bine, nu s-a oprit aici, ci continua - dupa ce si-a dat seama ca nu e destul de Romantica - sa-i ridice osanale patronului MediaPro. Acum, dorinta cea mai mare a lui Teo este ca Sarbu s-o blagosloveasca primind-o inapoi. Ca dovada de gratitudine fara margini, promite ca nu va mai pleca niciodata din trustul lui. Pentru ca ea vrea sa existe, iar ”daca nu esti la Pro TV, nu existi”, nu?

Ma asteptam ca Teo sa plece curand de la Romantica. Dupa ce patronul postului a numit un alt manager in locul ei, era urmatorul pas asteptat. Dar ar fi putut sa se ”scoata” elegant. Nu sa se lamenteze in interviuri, cu atata patos, despre cat de mult regreta tradarea de vara trecuta, fata de media-mogulul ei!


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.