Avertisment: Daca romanii vor mai aprinde torte si la meciul cu Albania de miercuri, nationala noastra se va alege cu terenul suspendat pentru primele meciuri din preliminariile Campionatului Mondial.

Romania a pierdut, cu 0-1, meciul cu
Avertisment: Daca romanii vor mai aprinde torte si la meciul cu Albania de miercuri, nationala noastra se va alege cu terenul suspendat pentru primele meciuri din preliminariile Campionatului Mondial.

Romania a pierdut, cu 0-1, meciul cu Bulgaria, din grupa G de calificare la Euro 2008. Rezultatul partidei a contat prea putin in comparatie cu evenimentele violente in care au fost implicati suporterii care au facut deplasarea la Sofia, chipurile, pentru a-i sustine pe tricolori. Culmea, romanii nu au avut probleme cu ultrasii bulgari, care s-au dat lei in saptamana ce a precedat meciul, ci s-au batut intre ei. Dinamovistii si stelistii care au facut deplasarea au dat apa la moara celor care ne considera un popor necivilizat. Dupa ce au lovit un reporter al Antenei 3 si au taiat cauciucurile masinii celor de la Pro TV, „cainii” s-au luat la bataie cu fanii ros-albastri in timpul meciului, pe fondul sonor asigurat de gazde: „Tiganii! Tiganii!”. Romanii au fost cu greu despartiti de fortele de ordine autohtone, unul dintre batausi fiind transportat de urgenta la spital. Penibilul situatiei a fost dus la un nou niv el cand romanii au aprins torte pe care le-au aruncat apoi intr-un sector unde se afla un grup de suporteri bulgari. Grav este ca huliganii nu regreta ce s-a intamplat. Din contra, ei considera ca agresarea reprezentantilor presei este un lucru nostim. „Vreti sa filmati? Foarte bine, incasati!”, a scris „gabitzu prmn” pe site-ul oficial al fanilor dinamovisti, in total acord cu „clod”: „Nu te mai poti opri sa iti faci nevoile fara sa te filmeze. Am vazut la tv pentru ce se oprisera suporterii, aliniati la marginea santului, iar ala cu camera era pe jos dupa ce primise un pumn. Incidentul are totusi o latura comica, si nu una tragica, cum o prezinta astia”!!! Din cauza tortelor aprinse pe stadionul lui Levski, FRF va fi amendata de UEFA, in timp ce federatia bulgara poate avea neplaceri mult mai mari din cauza scandarii „tiganii”.

Daniel Niculae si-a batut joc de trei situatii de gol


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.