Va grabiti foarte tare sa va imaginati ca sunteti respinsi si veti continua sa va amintiti care sunt deceptiile din trecut, reale sau imaginare, ceea ce va induce depresia, in loc sa va mentineti mintea ocupata cu buna dispozitie. Se pot intensifica tensiunile emotionale si va puteti supara sau infuria foarte usor. Exista o tendinta de a trai in trecut, dar exista si pericolul unei depresii acute. Trebuie sa va abtineti sa mancati mai mult decat este necesar, pentru a nu avea probleme cu kilogramele in plus. Metabolismul poate fi lenes, de aceea nu aveti nevoie de o alimentatie bogata. S-ar putea sa nu rezistati tentatiei de a incerca ceva nou. Hrana naturala si exercitiile fizice va pot ajuta la aceste probleme. Cel mai sigur mod de a va pastra astazi mintea ocupata este de a va mentine buna dispozitie. Exista o sensibilitate exagerata la opiniile celorlalti, ceea ce va impiedica uneori sa faceti anumite schimbari pe care stiti ca trebuie sa le faceti, dar cu care ceilalti se pare ca nu sunt de acord. Va temeti sa va exprimati emotiile puternice, in special furia, si asta deoarece credeti ca reactia dumneavoastra poate deveni necontrolata, ceea ce se si intamp la de fapt cand va reprimati emotiile pentru prea mult timp. Aceasta este dilema de baza astazi. Aveti mare nevoie de relaxare mentala si veti descoperi ca a avea un hobby este de mare ajutor.

Berbec
Vi se pare ca nimeni nu este demn de atentia dumneavoastra. Posedati calitati certe de conducator, dar trebuie sa fiti foarte atenti cum le exprimati pentru a nu fi gresit perceputi. Puteti incheia un contract important, dar ar trebui sa luati in calcul si parerea unei persoane avizate. Insuccesele altora ar trebui sa fie un mare semn de intrebare pentru dumneavoastra si sa invatati din experientele lor. Va provocati singuri necazuri, deoarece anumite greseli facute de-a lungul timpului ies la suprafata.

Taur
Indiferent cat de des va certati cu partenerul, sunteti foarte bine dispusi astfel incat nimeni nu ar avea motiv sa va contrazica. Raspanditi incredere celor din jur, iar insemnatatea deciziei la nivel individual capata proportii. Se face simtita nevoia de a va raporta la modul in care va percepe publicul. Apar posibilitati de instabilitate in uniuni si asociatii. Nu alergati dupa doi iepuri deodata! Relatia cu sexul opus nu este de neglijat, ar trebui deci sa fiti tot timpul in priza.Gemeni
Relatia cu partenerul trebuie sa fie perfecta. Doriti finalizarea unor planuri pe care pana acum nu le-ati putut implini. Va trebui insa sa va detasati de orice interese egoiste si de persoanele care nu corespund idealului dumneavoastra moral. Aveti incredere in propria putere, sunteti atenti, nu cereti mila si luptati pentru castigul personal, folosind propriile solutii. Va purtati ca si cand lumea este un loc in care fiecare lupta pentru sine.

Rac
Simpatia fata de ceilalti este impersonala, iar interesul este in primul rand de natura intelectuala, astfel incat va place sa faceti schimb de idei cu ceilalti. Aveti prieteni de ambele sexe, si nu gasiti niciun motiv sa renuntati la ei. Iubiti frumusetea de orice fel si admirati confortul. Daca ceilalti par sa nu va inteleaga ideile, deveniti iritati. Imbinati intr-un mod spectaculos determinarea cu excentricitatea. Simtiti ca partenerul nu va asculta si nu va intelege ideile, de aceea deveniti iritati. Argumentati, starnind discutii neplacute cu acesta.

Leu
Daca ceilalti par sa nu va inteleaga ideile, deveniti iritati. Sunteti buni ca executanti, dar este o zi favorabila avansarilor, incurajarilor de tot felul. Nu dati niciodata inapoi in mod voit.