Documentarul „Regele valsului“ (foto) incepe pe Viasat History de la ora 19.00. Aceasta drama-documentar, prezentata incitant de Lesley Garrett, exploreaza originile valsului: muzica, pasii de dans, salile de bal sau costumele, si spune
Documentarul „Regele valsului“ (foto) incepe pe Viasat History de la ora 19.00. Aceasta drama-documentar, prezentata incitant de Lesley Garrett, exploreaza originile valsului: muzica, pasii de dans, salile de bal sau costumele, si spune povestea familiei Strauss, care a facut Viena si lumea intreaga sa danseze timp de peste o suta de ani. De la ora 20.45, pe TVR 1, urmariti filmul „Ciocolata cu dragoste“. Juliette Binoche si Johnny Depp fac un cuplu memorabil in aceasta comedie romantica. Pe Discovery, de la ora 21.00, urmariti incredibila poveste a scolaritei Natasa Demkina, care devine un fenomen de reputatie mondiala datorita capacitatii sale de a vedea efectiv in interiorul organismului uman. „Fata care radiografia cu privirea“. MGM difuzeaza, de la ora 21.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.