Un tanar in varsta de 25 de ani, recidivist in materie de furt si talharie, a fost prins joi la scurt timp dupa comiterea unui furt dintr-o locuinta din sectorul 6. In timpul unei curse de cateva sute de metri cu politistii pe urmele sale, tanarul a
Un tanar in varsta de 25 de ani, recidivist in materie de furt si talharie, a fost prins joi la scurt timp dupa comiterea unui furt dintr-o locuinta din sectorul 6. In timpul unei curse de cateva sute de metri cu politistii pe urmele sale, tanarul a aruncat o borseta in care au fost gasite sculele specifice „meseriei“. Doua surubelnite, un cleste de taiat si o cheie reglabila cu care rupea butucurile la usi. El se pare ca este si autorul mai multor spargeri din sectoarele 3 si 5.
Joi dimineata, politistii Serviciului de Investigatii Criminale al Sectiei 9, in timp ce monitorizau un spargator de case, au reusit sa-l prinda imediat dupa comiterea faptei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.