Ministrul sanatatii Eugen Nicolaescu a declarat sambata, la Tg. Mures, ca in timp ce ambasadorul Nicholas Taubman face "declaratii exagerate", romanii sunt in continuare umiliti in fata ambasadei SUA. „Mi-as pune si eu altfel problema: eu, in
Ministrul sanatatii Eugen Nicolaescu a declarat sambata, la Tg. Mures, ca in timp ce ambasadorul Nicholas Taubman face "declaratii exagerate", romanii sunt in continuare umiliti in fata ambasadei SUA. „Mi-as pune si eu altfel problema: eu, in calitate de prieten al Americii, si sunt sincer cand spun asta, nu sunt multumit de legislatia americana, care blocheaza accesul fara vize al romanilor in SUA. Sunt romani care se umilesc in continuare in fata Ambasadei SUA ca sa obtina o viza de intrare. Eu, ca cetatean m-am simtit umilit cand am cerut viza de America, nu ca doream eu neaparat, ci eram trimis la ONU sa reprezint Romania, iar pe viza mea scrie „ministrul sanatatii din Romania”. De ce? Eu sunt cetatean obisnuit, nu trebuie sa scrie altceva pe viza”, a declarat Nicolaescu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.