Ascundeti in adancul dumneavoastra o forta de munca deosebit de puternica si o deosebita dispozitie pentru efort. Nu incercati sa subliniati punctele slabe ale celor din jur, deoarece s-ar putea sa ii determinati sa le observe si ei pe ale dumneavoastra. Exista o tendinta evidenta de a adopta ideile altora, iar sistemul nervos reactioneaza repede si imediat oricarui fel de constrangere. Va puteti relaxa usor, dar aveti nevoie de exercitii ritmice. Dansul poate fi un mod excelent de a face miscare astazi si maine. Carierele care va vor atrage sunt acelea care presupun o munca practica, de rutina si organizata. Exista oportunitatea unei promovari. Analizati profund inconvenientele care apar in orice domeniu de activitate si nu lasati pe nimeni sa va taie elanul nejustificat. Aveti o multime de idei si sunteti dornici sa luptati pentru ele. Va veti pierde insa daca veti activa in domenii care nu va solicita toate aptitudinile pe care le aveti si este posibil sa fie nevoie sa faceti o schimbare. Nu va temeti sa abordati proiecte mai mari si veti munci din greu pentru ele. Puteti fi o sursa de inspiratie pentru altii care vor beneficia de pe urma aptitudinilor dumne avoastra de organizatori. Daca doriti insa sa preluati responsabilitati de conducere, trebuie sa invatati cum sa procedati cu toti cei de care depindeti.

Berbec
Asteptati o promovare, deoarece situatia actuala simtiti ca va limiteaza. Va aparati interesele mai mult inconstient, dar ceilalti s-ar putea sa va considere putin interesat. Chiar daca ati inceput cu adevarat procesul de ascensiune, acest lucru se poate dovedi daunator daca nu veti tine seama la timp de cei din jur sau de cei care v-au ajutat sa va lansati. Poate ar fi bine din cand in cand sa le multumiti celor de care ati depins la un moment dat. Astazi si maine puteti rezolva anumite situatii conflictuale mai vechi sau chiar anumite probleme financiare.

Taur
Va simtiti jigniti sau tradati de catre o persoana cu mare putere de decizie si de influenta asupra dumneavoastra. Puteti nutri dorinta de razbunare, „fierband in suc propriu”, cum se spune, pana cand motivatia spre actiune devine suficienta. Aveti tendinta de a-i domina emotional pe altii, fara insa a va da seama cat de rau ii deranjeaza acest lucru. Daca simtiti ca ati umilit pe cineva chiar si fara sa vreti, renuntati la aceasta atitudine cat mai repede! Momentul este favorabil initierii unor proiecte secrete.

Gemeni
Aveti un grad mare de autocontrol, astfel incat daca cineva va provoaca nu reactionati agresiv. S-ar putea sa fie cazul sa va chinuti mai mult decat de obicei pentru a pune in practica anumite planuri mai vechi. Sunteti capabili sa actionati din motive idealiste. Cineva foarte apropiat sufleteste de dumneavoastra are nevoie sa primeasca niste sfaturi sau sa il ajutati sa ia niste hotarari mai importante. Nu va suparati daca va ocupati mai mult de problemele altora decat de cele personale! Este doar o etapa de sacrificiu.

Rac
Dezaprobati total lipsa de eficienta a colaboratorilor sau a celor cu care aveti de rezolvat anumite colaborari. Vi se pare ca bateti pasul pe loc, ca va pierdeti timpul in loc sa actionati cu adevarat. Trebuie sa convingeti o persoana importanta de justetea actiunilor dumneavoastra! Sunteti generosi cu dorintele si nevoile celorlalti. S-ar putea sa va roage un prieten sa il ajutati intr-o problema personala si chiar daca veti ezita initial, pana la urma acceptati. Chiar s-ar putea sa va depasiti atributiile si sa-l ajutati mai mult decat v-a cerut initial.

Leu
A sosit momentul sa va luati revansa fata de o persoana care va sicaneaza de mult timp.
Nu stiti inca cum ar fi ideal sa abordati problema, dar aveti ocazia sa va aratati toate nemultumirile acumulate in timp. Nu ar fi indicat sa abuzati de pozitia de superioritate pe care o aveti pe moment, deoarece roata se poate intoarce cand cu mintea nu ganditi. Nu risipiti banii pe cheltuieli inutile, decat daca vi se pare ca nu va puteti relaxa altfel.