Atingerea orgasmului la femei a fost intotdeauna un mister. Una din marile diferente dintre femei si barbati este ca ei au aproape intotdeauna dispozitia necesara. Pentru ele, totusi, atingerea satisfactiei sexuale este mai complicata. Dar o scriito
Atingerea orgasmului la femei a fost intotdeauna un mister. Una din marile diferente dintre femei si barbati este ca ei au aproape intotdeauna dispozitia necesara. Pentru ele, totusi, atingerea satisfactiei sexuale este mai complicata. Dar o scriitoare americana sustine ca a gasit solutia naturala, si anume o dieta orgasmica. Prin cartea sa, Marrena Lindberg promite femeilor un orgasm sigur in doua saptamani, chiar daca nu au experimentat niciodata aceasta traire.
Specialistii spun ca barbatii sunt confuzi cand vine vorba despre aceste “disfunctii” sexuale ale partenerelor lor. Cum pot sa nu ajunga la orgasm, se intreba ei. Oamenii pierd multe lucruri in viata. Isi pierd rabdarea, simtul umorului, mintea chiar, dar si orgasmul? Expertii spun ca aproape jumatate din populatia feminina nu a avut niciodata orgasm sau ajung sa aiba aceasta traire foarte greu si rar. Dupa succesul medicamentelor impotriva impotentei, firmele farmaceutice incep sa se orienteze inspre disfunctiile sexuale feminine. Dar pana la aparitia acestor medicamente miraculoase, dieta propusa de Marrena Linderberg ar putea fi o solutie. Scriitoarea sustine ca pana si o femeie ca re are norocul sa aibe orgasm regulat, prin dieta propusa de cartea “Dieta orgasmica”, aceasta traire va fi mai intensa si de mai mare durata. Dieta miraculoasa se bazeaza in primul rand pe suplimentele cu ulei de peste.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.