Inceput acum patru ani cu mult fast, noul cartier Henri Coanda din Capitala le ofera proaspetilor locatari case inghetate si drumuri de santier. Primul locatar s-a mutat de nevoie, desi nu are gaze, apa, lumina, canalizare, iar drumul de acces e de
Inceput acum patru ani cu mult fast, noul cartier Henri Coanda din Capitala le ofera proaspetilor locatari case inghetate si drumuri de santier. Primul locatar s-a mutat de nevoie, desi nu are gaze, apa, lumina, canalizare, iar drumul de acces e de fapt pamant cu mult noroi.
Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) a predat, ieri, prima casa in cartierul Henri Coanda. Numai ca locuinta nu intruneste conditiile pentru a fi data „la cheie”. „Nu am apa curenta, canalizare, gaze si energie electrica. Ii multumesc din inima primarului Andrei Chiliman si PNL-ului care se intereseaza de cetatenii sectorului 1”, ne-a declarat Eftimie Emanuel Adrian, primul locatar din noul cartier. El ne-a spus ca firma de constructii a anuntat ca in maximum doua saptamani ii va termina si gardul. „Casa inca nu are gard, dar finisajele au fost terminate. Ma voi muta in casa chiar daca nu am utilitati”, a spus Adrian Eftimie.
El s-a decis sa cumpere un generator de curent electric.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.