Un barbat suspectat ca a ucis mai multe persoane in doua judete ale tarii a fost arestat, ieri dimineata, la Busteni. Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, Sorin Urzica, in varsta de 26 de ani, se angajase la o ferma de porci din apropierea
Un barbat suspectat ca a ucis mai multe persoane in doua judete ale tarii a fost arestat, ieri dimineata, la Busteni. Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, Sorin Urzica, in varsta de 26 de ani, se angajase la o ferma de porci din apropierea statiunii, in urma cu trei zile, insa a fost recunoscut de proprietar. Acesta a anuntat politia dupa ce i-a vazut poza intr-un ziar. Urzica a fost dat in urmarire generala in urma cu aproape o luna de zile, fiind suspectat de comiterea mai multor crime. Dupa ce, in data de 18 octombrie, l-a ucis pe administratorul unei balti din judetul Constanta, la inceputul lui noiembrie Sorin Urzica a mai facut o victima: un cioban de langa Ploiesti care il gazduise peste noapte. Potrivit anchetatorilor, Urzica mai este principal suspect in cazul unei femei ucise, in urma cu un an, in statiunea Olimp.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.