Premierul Calin Popescu Tariceanu s-a intilnit joi cu ambasadorul Italiei la Bucuresti, Daniele Mancini, pentru a discuta despre situatia romanilor din Italia si despre cazul actritei Laura Vasiliu. Potrivit MEDIAFAX, Tariceanu a dorit sa-i transmita
Premierul Calin Popescu Tariceanu s-a intilnit joi cu ambasadorul Italiei la Bucuresti, Daniele Mancini, pentru a discuta despre situatia romanilor din Italia si despre cazul actritei Laura Vasiliu. Potrivit MEDIAFAX, Tariceanu a dorit sa-i transmita diplomatului Italian faptul ca este "profund afectat" de incidentul in care a fost implicata actrita Laura Vasiliu. El a declarat ca intilnirea nu a fost axata pe acest subiect, dar a dorit sa-i transmita diplomatului italian punctul sau de vedere. Tariceanu s-a intinit si cu reprezentantii firmei Pirelli, care si-au aratat disponibilitatea de a se implica in "definirea unor solutii care sa-i ajute pe italieni sa-si formuleze o perceptie corecta in legatura cu romanii". Actrita Laura Vasiliu, protagonista filmului "4 luni, 3 saptamini si 2 zile" al lui Cristian Mungiu, a fost confundata cu o traficanta de minori, la Torino, carabinierii intrind, miercuri noapte, in camera ei de hotel din Torino. Laura Vasiliu s-a trezit cu usa sparta de carabinierii italieni. Acestia au navalit in camera, i-au facut perchezitie si erau gata sa o aresteze. Actrita joaca intr-un film rolul unei imigrante romance in Italia. Contractul semnat cu casa de productie italiana i-a facut pe politisti sa inteleaga ca au facut o confuzie si sa ceara scuze. (S.M.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.