Clujenii, "vice-campioni" la droguri. Peste 200 de persoane au fost internate pentru tratament de dezintoxicare la Cluj, in primele noua luni ale anului. Dintre acestia, mai mult de jumatate sunt adolescenti. Aceasta statistica situeaza Clujul pe lo
Clujenii, "vice-campioni" la droguri. Peste 200 de persoane au fost internate pentru tratament de dezintoxicare la Cluj, in primele noua luni ale anului. Dintre acestia, mai mult de jumatate sunt adolescenti. Aceasta statistica situeaza Clujul pe locul doi in tara in topul judetelor cu cei mai multi consumatori de droguri, dupa Bucuresti. "Basilica" de presa a Patriarhiei. Prea Fericitul Parinte Daniel a hotarat ca grupul de presa al Patriarhiei sa poarte denumirea simbolica "Basilica". Pe langa Trinitas TV si Radio Trinitas, trustul va include si cotidianul "Lumina". Pe langa acestea, Patriarhia Romana are in proiect si crearea unei agentii de presa. Traficanti de persoane, prinsi la Pitesti. Politistii argeseni au desfiintat o retea de traficanti de persoane care au rapit o tanara de 18 ani si au obligat-o sa se prostitueze intr-un apartament din Pitesti. Proxenetii aveau de gand sa-si duca victima in Elvetia, unde urma sa "lucreze" cot la cot alaturi de alte cateva tinere. Masina incendiata din razbunare. Autoturismul unui barbat din localitatea Brad a ars aproape in intregime, dupa ce a fost stropit cu benzina si incendiat de indivizi ramasi necunoscuti. Ovidiu Serban, proprietarul BMW-ului distrus, banuieste ca este vorba de un act de razbunare, mai ales ca s-a certat cu cativa indivizi dubiosi, intr-un bar din localitate, in urma cu cateva zile. Copii rapiti de parinti. Doi frati minori aflati in grija unui asistent maternal au fost rapiti, ieri, din comuna constanteana Cogealac. Rapitorii sunt cel mai probabil parintii celor doi, care au incercat sa-i recupereze si in trecut. Costin Alexandru Ionut, de 4 ani, si sora lui, Dumitru Doina, de 12 ani, au ajuns in grija statului dupa ce au fost gasiti abandonati, la inceputul anului, intr-o camaruta insalubra, fara mancare si fara caldura. Director spagar arestat. Directorul Directiei de Asistenta Juridica din cadrul CFR a fost arestat, la propunerea procurorilor anticoruptie, pentru luare de mita. Potrivit DNA, avocatul Marius Raducan a incasat 5.000 de euro si 10.000 de lei de la administratorul unei firme, pentru a-l ajuta pe acesta sa-si recupereze 1,5 milioane de lei de la Compania Nationala de Cai Ferate, care "uitase" sa-si achitare datoriile. Catuse pentru subalternul lui Videanu. Valeriu Ilie, director in cadrul aparatului de specialitate al Primarului general al Capitalei, a fost trimis in judecata, ieri, de DNA, pentru ca a cerut o "atentie" de 40.000 de lei. Ilie a cerut spaga respectiva pentru a grabi vanzarea unui teren catre Primarie, profitand de faptul ca proprietarul risca sa ajunga pe lista de exproprieri.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.