Tema pe care mi-am propus-o pentru cronica de azi este moda la barbati si interesul manifestat de ei fata de stilul vestimentar. Subiectul l-am ales din mai multe motive.

In primul rand mi-amintesc cu amuzament cum in adolescenta primul g
Tema pe care mi-am propus-o pentru cronica de azi este moda la barbati si interesul manifestat de ei fata de stilul vestimentar. Subiectul l-am ales din mai multe motive.

In primul rand mi-amintesc cu amuzament cum in adolescenta primul gest pe care-l faceam in momentul in care cunosteam un baiat era sa ma uit la pantofii lui, daca imi placeau, atunci trecea proba. Nici in ziua de azi n-am renuntat la acest obicei. Un al doilea motiv ar fi marturisirile suratelor mele care se plang de cel de langa ele ca refuza cu inversunare sa le insoteasca in dulcele shopping, aceasta sarcina a cumparaturilor pentru El revenindu-le exclusiv lor. O alta sursa de inspiratie este propria mea sovaiala in fata deciziei de a alege un cadou vestimentar pentru un reprezentant al sexului opus, de teama ca acesta nu va prezenta interes.
Insa contrar observatiilor mele cred si sper ca tendintele in moda nu sunt urmate exclusiv de catre femei si ca in iuresul pasiunii pentru shopping sunt atrasi chiar si barbatii. Am constatat ca in ziua de azi acestia sunt din ce in ce mai deschisi ideii de experimentare in materie de moda. si aici nu fac referiri la metrosexuali despre care se stie ca au rupt demult barierele in ceea ce priveste garderoba conformista, nici la acei barbati eleganti, mereu la costum. Ma refer la obisnuitul barbat de langa noi pentru care hainele reprezinta un simplu vestmant, fara forma si culoare, banale, singura concesie facand-o eventual calitatii hainelor.
Am vazut din ce in ce mai multi baieti singuri la cumparaturi, i-am auzit vorbind din ce in ce mai des despre branduri si important este ca i-am observat din ce in ce mai interesati de stilul vestimentar pe care-l adopta. E drept ca si invazia de branduri cu specific barbatesc vine in ajutor, magazine ca Zara, Pull & Bear, Springfield sau Stefanel oferind o paleta suficient de variata pentru a alege niste haine de bun-simt, chiar daca preturile sunt mai mult sau mai putin accesibile. Pacat ca singurul capitol la care barbatii din Romania sunt mai putin pregatiti il reprezinta accesoriile. Spre exemplu, gentile pentru ei au un rol pur tehnic, de carat diverse, ele sunt considerate un accesoriu de care se pot lipsi oricand si vor mai trece cativa ani pana sa-l ridice la statutul pe care-l acorda reprezentantele sexului frumos multor din elementele-cheie dintr-o vestimentatie.
www.laurabucur.blogspot.com


>> Geanta Stefanel - piele combinata cu material denim - pret: 290 lei.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.