Ambasadorul republicii islamice la Bucuresti crede ca raportul AIEA a facut dreptate Teheranului.

Raportul El Baradei dat­ publicitatii de Agentia Inter­nationala pentru Energie Atomica (AIEA) cu doua zile in urma este favorabi
Ambasadorul republicii islamice la Bucuresti crede ca raportul AIEA a facut dreptate Teheranului.

Raportul El Baradei dat­ publicitatii de Agentia Inter­nationala pentru Energie Atomica (AIEA) cu doua zile in urma este favorabil Iranului si e un test pentru comunitatea internationala, care va stabili daca unele tari au dorit doar transparenta programului nuclear iranian sau au urmarit instituirea de sanctiuni impotriva Teheranului. Afirmatia apartine lui Hamid Reza Arshadi, ambasadorul Republicii Islamice Iran in Romania. Arshadi a subliniat ca raportul, care atesta ca Iranul a inregistrat "progrese substantiale", „confirma cu claritate ca o continuare a activitatilor Consiliului de Securitate cu privire la dosarul nuclear iranian este o contraventie si dosarul trebuie retransmis de la New York la Viena".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.