Exclusiv. Complicele lui Hayssam ar putea fi adus in tara pentru a-siincheia conturile cu sotia, Georget Judecatorii romani au decis sa ceara ministerelor de Justitie din Irak si SUA predarea teroristului Mohammad Munaf (aflat in prezent in custodia
Exclusiv. Complicele lui Hayssam ar putea fi adus in tara pentru a-siincheia conturile cu sotia, Georget Judecatorii romani au decis sa ceara ministerelor de Justitie din Irak si SUA predarea teroristului Mohammad Munaf (aflat in prezent in custodia fortelor armate americane) pentru a fi audiat in procesul de divort intentat la Bucuresti de catre sotia sa, Georget. Mohammad Munaf a fost arestat si condamnat la moarte in Irak pentru acte de terorism. Autoritatile din Romania au solicitat de mai multe ori extradarea acestuia, pentru a-l judeca alaturi de sirianul Omar Hayssam in procesul rapirii jurnalistilor romani la Bagdad, insa de fiecare data cererile au fost respinse. Intre timp, sotia lui Munaf, Georget (care este de origine romana), a deschis proces de divort la o judecatorie din Capitala. Surse judiciare ne-au dezvaluit ca, zilele trecute, instanta a amanat judecarea dosarului pentru data de 16 mai 2008. Pana atunci, se va intocmi procedura de citare a teroristului in Irak si SUA si transferul acestuia in custodia Romaniei, pentru ca el sa poata depune marturie la divort.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.