Ghinion. Fiul cel mare al Dianei a mostenit calvitia de la tatal sau Desi are doar 25 de ani, printul William pare ca a pierdut batalia cu podoaba capilara. Daca acum cativa ani, buclele blonde ale fiului cel mare al printesei Diana faceau furori pr
Ghinion. Fiul cel mare al Dianei a mostenit calvitia de la tatal sau Desi are doar 25 de ani, printul William pare ca a pierdut batalia cu podoaba capilara. Daca acum cativa ani, buclele blonde ale fiului cel mare al printesei Diana faceau furori printre britanice, acum lipsa lor este subiect indelung urmarit de tabloidele din intreaga lume. Recent, chelia lui William a fost surprinsa de paparazzii londonezi in momentul in care printul, brat la brat cu iubita lui, Kate Middleton, parasea intr-un echilibru precar clubul Mahiki. Judecand dupa expresia pierduta a lui William la iesirea din local, se pare ca acesta ar fi baut mai multe cocteiluri decat trebuia, obicei care nu mai mira pe nimeni.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.