Proba. Daca anchetatorii ar gasi mai mult sange de-al Elodiei, Cioaca ar fi incatusat Politistul Cristian Cioaca, banuit de uciderea sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu, nu va fi arestat prea curand. Surse apropiate anchetei sustin ca, pentru a-l p
Proba. Daca anchetatorii ar gasi mai mult sange de-al Elodiei, Cioaca ar fi incatusat Politistul Cristian Cioaca, banuit de uciderea sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu, nu va fi arestat prea curand. Surse apropiate anchetei sustin ca, pentru a-l putea readuce in fata judecatorului, mai sunt necesare probe: ideal, cadavrul sau o parte a acestuia, ori mai mult sange gasit pe obiecte care sa fi apartinut cuplului sau chiar declaratia unui martor care sa-l fi vazut pe Cioaca intr-o ipostaza compromitatoare. Ancheta nu va fi, insa, incheiata prea curand, intrucat infractiunea de omor se prescrie in 15 ani. In lipsa unor probe solide, Cioaca nu poate fi trimis in judecata mai devreme de un an. Atunci procurorii vor cere declararea judecatoreasca a mortii, dovedind ca Elodia a fost cautata temeinic. Procurorii au verificat chiar si pista potrivit careia femeia, urmarita international, ar fi fost vazuta in Germania, dar Interpolul a raspuns negativ. Anchetatorii au primit, ieri, rezultatul expertizei criminalistice asupra cutitului, prosopului si husei de volan gasite de catre un padurar intr-o rapa. Specialistii au desfacut inclusiv manerul cutitului, dar nu s-a gasit nimic. Urmele puteau fi, insa, sterse sub actiunea factorilor de mediu, sustin sursele citate. Saptamana viitoare se asteapta si expertiza calculatoarelor Elodiei, intarziata pentru ca specialistii asteapta ca procurorii sa le trimita CD-uri pentru copierea datelor.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.