Curaj - Reinvierea anilor a€™40 sub torentele prezentului   Joi seara siroaie de apa peste Bucuresti, un trafic infernal. Dara€¦ Guturalele "Quand il me prend dans ses bras/Il me parle tout bas/Je vois la vie en rose"
Curaj - Reinvierea anilor a€™40 sub torentele prezentului   Joi seara siroaie de apa peste Bucuresti, un trafic infernal. Dara€¦ Guturalele "Quand il me prend dans ses bras/Il me parle tout bas/Je vois la vie en rose" ale lui Edith Piaf atrageau in mod subliminal spre Strada Smardan din zona Lipscani. Acolo unde  se desfasura prezentarea de moda Catalin Botezatu - La Vie en Rose. O avanpremiera pentru Seara Modei ce va avea loc in cadrul Luxury Show 2007 - targ ce isi va deschide portile la 6 decembrie si va reuni cele mai faimoase branduri, incepand de la iahturi, masini, bijuterii si mobila de lux.   Eleganta. Amfitrionii evenimentului au fost designerul Catalin Botezatu si Camelia Buda, director general Euroexpo, coorganizator Luxury Show 2007 alaturi de Romexpo. Rochii de seara haut-couture, sansonete marca Piaf, pe "fundalul" unor masini deloc prafuite: un Ferrari decapotabil dotat cu o cutie de viteze de Formula 1, un Porsche Turbo Gemballa, un Jaguar XK si un Mercedes S 63 AMG. Pare o nebunie sa transformi manechinele in celebrity fashion pe o asemenea vreme. Botezatu a escaladat nebunia, deoarece Lipscaniul, cladirile vechi, chiar si ploaia i-au permis-o cu gratitudine. Decorul s-a mulat perfect pe vremea, iar stropii s-au stins elegant in trabucurile si tigaretele "personajelor" care si-au etalat eleganta sub un cort alb.   Stil. Interpretare contemporana a influentelor din moda anilor a€™40, a€™50. Un aer de Orry Kelly, designerul al carui dicton era: "Personajele trebuie sa dicteze croiala costumelor, si nu invers". Coafuri ciudate, ce au subliniat faptul ca frizurile altor ani revin in forta, pastrand un look de diva interbelica. Designerul Catalin Botezatu este fashion ambasador Luxury Show 2007 si, in aceasta calitate, a subliniat faptul ca "de la 6 decembrie vom avea la Romexpo o expozitie iesita din tipare in Romania. Imi place sa incurajez astfel de initiative care promoveaza valorile si calitatea, asa ca nu se putea sa nu ma implic. Mai ales ca Luxury Show reprezinta o buna ocazie pentru a participa la un proiect de caritate - Tinere Talente - ce apartine Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.