Presedintele Camerei, Bogdan Olteanu, a declarat, ieri, ca parlamentul va reexamina Legea de modificare a Codului Penal si a celui de Procedura Penala, asa cum vrea societatea romaneasca. Afirmatia a fost un nou raspuns la criticile pe care ambasador
Presedintele Camerei, Bogdan Olteanu, a declarat, ieri, ca parlamentul va reexamina Legea de modificare a Codului Penal si a celui de Procedura Penala, asa cum vrea societatea romaneasca. Afirmatia a fost un nou raspuns la criticile pe care ambasadorul SUA la Bucuresti le-a formulat la adresa Legislativului.


„Stim cu totii ca legea nu e cum ar fi trebuit sa fie. Stim ca parlamentul a gresit. Parlamentul are urechi sa auda si are ochi sa vada. Reactia publicului, reactia opiniei publice, reactia societatii civile au fost cat se poate de clare la acea lege. Vom reexamina legea si o sa facem o lege asa cum vrea societatea romaneasca.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.