CADOU
Desi a plecat sa isi cumpere un Audi A 3, Nico s-a intors zilele trecute din Germania cu un Opel Astra, pe care in doar cateva zile s-a hotarat sa i-l dea in dar sotului sau, Laurentiu Matei. Acesta isi va sarbatori in curand ziua d
CADOU
Desi a plecat sa isi cumpere un Audi A 3, Nico s-a intors zilele trecute din Germania cu un Opel Astra, pe care in doar cateva zile s-a hotarat sa i-l dea in dar sotului sau, Laurentiu Matei. Acesta isi va sarbatori in curand ziua de nastere si, pentru ca i-a placut autoturismul cu pricina, Nico s-a gandit sa i-l cedeze. Si totusi, interpreta nu pare sa fie deloc in pierdere daca ne gandim ca Laurentiu conducea un Golf 5 la care ea ravnea inca de cand a obtinut permisul de conducere. Se pare ca cele cateva zile petrecute peste hotare i-au prins bine vedetei, care a vizitat orasul Stuttgart. Evident, interpreta nu a ratat programul de shopping. A dat o raita prin magazine pentru noi achizitii in materie de vestimentatii si cosmetice. Astfel, solista si-a completat si garderoba de toamna-iarna.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.