Miza. Rusia lupta azi cu Israel pentru calificarea la Euro, dar si pentru prima de 2,8 milioane de euro promisa de Roman Abramovici Partida este una de mare importanta, mai ales pentru Anglia, care are mari sanse sa priveasca Euro 2008 la televizor.
Miza. Rusia lupta azi cu Israel pentru calificarea la Euro, dar si pentru prima de 2,8 milioane de euro promisa de Roman Abramovici Partida este una de mare importanta, mai ales pentru Anglia, care are mari sanse sa priveasca Euro 2008 la televizor. Ea va fi vizionata de un numar impresionant de miliardari rusi. Printre ei, Roman Abramovici, patronul lui Chelsea, cel mai bogat om din Rusia, conform ultimului top "Forbes", cu o avere de 14 miliarde de euro, si bunul sau prieten, Mihail Prohorov, sponsor la TSKA Moscova, aflat pe locul cinci in acelasi top, cu 10 miliarde de euro. Ei vor sosi la Tel-Aviv cu avioane particulare si vor fi preluati de masini blindate. Imperiul Roman Abramovici, guvernator al regiunii Ciukotk, de unde scoate profituri prin compania sa Millhouse Capital, proprietar al companiei petroliere Sibneft si al postului de televiziune ORT, nu are rival in Rusia, iar in 2003 a fost si cel mai bogat om care traieste in Marea Britanie. Are o flota formata din cele mai scumpe cinci iahturi din lume, un Boeing 767, poreclit "Banditul", cinci elicoptere, doua limuzine Maybach 62 antiglont si anti-bomba si trei minisubmarine, pe care le va folosi pentru a scapa unor atacuri teroriste, in cazul in care se afla pe unul dintre iahturi. Patronul lui Chelsea este cel care l-a propus pe Hiddink antrenor al Rusiei si tot el ii plateste salariul. Oligarhul excentric Mihail Prohorov, un apropiat al lui Abramovici, este fostul patron al trustului de nichel si platina "Norilsk Nickel", presedinte al Unexim Group si proprietar al celei mai mari mine de aur din Rusia. Recent, a fost arestat intr-o statiune din Franta, intr-o operatiune de dezmembrare a unei retele internationale de prostitutie. In martie, acesta a cheltuit 10 milioane de dolari pentru a se casatori in Maldive. Nunta a durat doar cinci zile si a facut-o numai pentru ca a pariat ca-si va pune pirostriile pana la varsta de 42 de ani. Sansele ca Rusia sa piarda sunt foarte mici Israel a castigat doar trei meciuri din ultimele zece partide si asta in compania unor tari slabe: Macedonia, Andorra si Estonia si se afla pe locul 32 in ierarhia FIFA. Asta, in timp ce nationala antrenata de Gus Hiddink este pe locul 16 si a pierdut doar doua meciuri cu echipe puternice, Anglia si Olanda. Arbitrul intalnirii va fi Stefano Farino, dupa ce UEFA l-a retras pe Herbert Fandel, acuzat de presa rusa ca a defavorizat Spartak Moscova in meciul cu Celtic Glasgow, din preliminariile Ligii Campionilor.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.