Presedintele PSD, Mircea Geoana, si-a anulat conferinta de presa programata joi, la Slatina, in incheierea vizitei in judetul Olt, fara a da vreo explicatie ziaristilor, surse din stafful sau spunand ca acesta s-a simtit rau, transmite Newsin. Mirce
Presedintele PSD, Mircea Geoana, si-a anulat conferinta de presa programata joi, la Slatina, in incheierea vizitei in judetul Olt, fara a da vreo explicatie ziaristilor, surse din stafful sau spunand ca acesta s-a simtit rau, transmite Newsin. Mircea Geoana a intrat la fabrica de confectii, ultima oprire din program, la cabinetul medical al societatii. In timp ce unele surse sustin ca acestuia i s-ar fi facut rau, reprezentanti ai staffului de campanie au declarat ca liderul PSD a avut o discutie cu personalul medical cu privire la necesitatea unui aparat pentru realizarea de mamografii.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.