'Showbizul este un spectacol de circ>>

Desi este o actrita profesionista, cu ani buni de experienta in film, Julia Roberts nu are o parere deloc buna despre showbizul american. Starul, in varsta de 40 de ani, a marturisit ca nu s-ar fi ap
'Showbizul este un spectacol de circ>>

Desi este o actrita profesionista, cu ani buni de experienta in film, Julia Roberts nu are o parere deloc buna despre showbizul american. Starul, in varsta de 40 de ani, a marturisit ca nu s-ar fi apucat de actorie daca ar fi stiut ca este legata de vedetism si celebritate prost inteleasa: „Showbizul mi se pare oribil. Este un spectacol de circ. Nu inteleg de ce tot mai multi vor sa intre in aceasta afacere. Nu merita“, a declarat Roberts. Potrivit spuselor ei, tinerii din ziua de azi nu isi doresc decat banii, iar amorul artei a fost dat uitarii: „Totul se intampla prea repede. Inainte ne construiam o cariera, faceam multe filme.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.