Un tribunal islamic a dublat pedeapsa unei tinere siite care fusese violata in grup de mai multi barbati suniti.

Initial, victima fusese pedepsita doar pentru ca incalcase legile care stabilesc segregarea sexelor in Arabia Saudita. Cur
Un tribunal islamic a dublat pedeapsa unei tinere siite care fusese violata in grup de mai multi barbati suniti.

Initial, victima fusese pedepsita doar pentru ca incalcase legile care stabilesc segregarea sexelor in Arabia Saudita. Curtea a stabilit ca ea se afla in compania unui barbat care nu ii era ruda, in masina acestuia, in momentul in care a fost atacata.

Judecatorul a dublat pedeapsa tinerei, dupa ce cazul ei a trezit indignarea presei, iar curtea a acuzat-o ca incearca sa scape de pedeapsa cu ajutorul mass-media. Acum tinara va primi 200 de lovituri de bici si 6 luni de inchisoare.

Cei care au violat-o pe tinara (de 14 ori, conform legistilor) au primit pedepse surprinzator de blinde, dat fiind ca in mod normal ar fi riscat pedeapsa cu moartea. Ei au fost condamnati la varii perioade in inchisoare, intre 1 si 5 ani.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.