Sa recapitulam: pe 13 septembrie au fost duse la locuinta din Bucuresti a lui Decebal Traian Remes produse de-ale gurii in valoare de 1.500 de lei noi. Pe data de 22 septembrie, s-a consumat intålnirea dintre Ioan Avram Muresan si Decebal Trai
Sa recapitulam: pe 13 septembrie au fost duse la locuinta din Bucuresti a lui Decebal Traian Remes produse de-ale gurii in valoare de 1.500 de lei noi. Pe data de 22 septembrie, s-a consumat intålnirea dintre Ioan Avram Muresan si Decebal Traian Remes, pe o terasa in Dorobanti, cånd primul ii da celui de-al doilea un plic filmat cu lacomie de mai multe camere ascunse. Scandalul izbucneste pe 10 octombrie, cånd TVR difuzeaza filmul asa-zisei spagi primite de Remes de la Muresan. Intrigati de insailarea prezentata de institutiile statului, drept luare de mita, am scormonit prin mai multe halde de informatii si am descoperit ca din desfasurator lipseste ziua de 29 septembrie. Zi importanta, cånd la Baia Mare, orasul de domiciliu al celor doi fosti ministri ai agriculturii, Sarbatoarea Castanelor, ajunsa la cea de a XV-a editie, este in toi.
***
La editia de anul acesta a sarbatorii, maramuresenii au avut doi invitati de onoare: Calin Popescu Tariceanu si Theodor Stolojan. Primul a raspuns invitatiei lui Cristian Anghel, primarul Baii Mari si presedintele PNL Maramures, iar cel de al doilea, Sandei Roman, liderul judetean al PLD. Pe toata durata sarbatorii, cei doi lideri nationali, cåndva aliati, s-au ferit sa dea ochii unul cu celalalt.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.