Telesport si Kanal D s-au aliat pentru a obtine drepturile de difuzare ale meciurilor nationalei de fotbal. Incercarea lor pare inutila. Favoritul clar al lui Ionut Lupescu este tot trustul lui Adrian Sarbu.

Patru posturi de televiziune au depus oferte pentru achizitionarea drepturilor TV pentru meciurile echipelor nationale: Pro TV, Antena 1, TVR si Kanal D. Realitatea TV nu a mai depus o oferta de cumparare, desi initial se aratase interesata.
Postul Telesport, condus de Horatiu Nicolau, s-a aliat cu televiziunea turceasca Kanal D pentru a obtine aceste drepturi. Propunerea a venit din partea lui Nicolau, iar intelegerea dintre cele doua televiziuni, in cazul in care vor castiga drepturile, este aceea ca meciurile nationalei sa fie transmise de Kanal D, in timp ce Telesport ar urma sa transmita partidele de futsal si fotbal feminin. Parteneriatul pare favorabil pentru ambele parti, intrucat Kanal D nu are un post-satelit, unde sa transmita meciurile care fac o audienta aproape nula, iar pentru Telesport este cea mai buna varianta in conditiile actuale. „Am depus o oferta comuna si am ales Kanal D ca partener pentru ca este, totusi, un post puternic, care este dispus sa investeasca o suma consistenta.