Florin Urzica, de 26 de ani, din localitatea Husi, judetul Vaslui, este principalul suspect in cazul uciderii administratorului unui lac din judetul Constanta, al carui cadavru a fost gasit, la jumatatea lui octombrie, intr-o baraca intre localitati
Florin Urzica, de 26 de ani, din localitatea Husi, judetul Vaslui, este principalul suspect in cazul uciderii administratorului unui lac din judetul Constanta, al carui cadavru a fost gasit, la jumatatea lui octombrie, intr-o baraca intre localitatile 23 August si Olimp. Urzica este suspect si intr-o alta crima, petrecuta in noaptea de 2 spre 3 noiembrie, la o stana din apropiere de Ploiesti. Unul dintre ciobanii angajati la stana a fost gasit mort. Ciobanul a fost ucis, cel mai probabil, cu o ranga cu care a fost lovit in zona capului, cadavrul avand craniul zdrobit. Potrivit Mediafax, in cursul lunii octombrie, Florin Urzica a fost dat in urmarire generala, pe numele sau Tribunalul Constanta emitand mandat de arestare in lipsa, pe o perioada de 30 de zile, sub acuzatia de omor deosebit de grav si talharie. Din ceea ce se stie pana in prezent, Urzica a plecat de acasa in 1995 lucrand ca oier in mai multe locatii din tara. De asemenea, se pare ca a ajuns in judetul Constanta cu cinci zile inainte de comiterea crimei. Urzica este suspectat in cazul uciderii lui Gheorghe D., in varsta de 60 de ani, din Mangalia, in conditiile in care acesta a fost angajat la firma administrata de Gheorghe D. Cadavrul barbatului a fost descoperit, in data de 18 octombrie, intr-un birou al firmei, avand mai multe lovituri in zona capului, iar din camera lipsind doua telefoane mobile. La inceputul acestei luni, Urzica a fost oprit de politisti in gara Sinaia, dar atunci nu se afla pe lista suspectilor. El a fost zarit si in Pitesti nu cu mult timp in urma. Dupa ce a stat o noapte intreaga in scara unui bloc, acesta a inceput sa bata la usile locatarilor sub diferite pretexte. (D.E.I)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.