Comisia de eliberare conditionata din Penitenciarul Rahova a dat aviz pozitiv, ieri, eliberarii conditionate a lui Miron Cozma, acesta mai avand de executat doar doua saptamani si doua zile din pedeapsa de 10 ani la care a fost condamnat pentru mine
Comisia de eliberare conditionata din Penitenciarul Rahova a dat aviz pozitiv, ieri, eliberarii conditionate a lui Miron Cozma, acesta mai avand de executat doar doua saptamani si doua zile din pedeapsa de 10 ani la care a fost condamnat pentru mineriade. Decizia comisiei si dosarul vor fi trimise Judecatoriei Sectorului 5 si vor intra pe rol in cursul saptamanii viitoare. Cererea de eliberare conditionata a intrat automat pe lista comisiei, dupa ce, in urma cu sase luni, Tribunalul Bucuresti i-a respins lui Miron Cozma o solicitare in acest sens. Potrivit unor surse judiciare, pentru Miron Cozma ar fi mai convenabil sa astepte data de 2 decembrie, cand va iesi din inchisoare dupa executarea intregii pedepse, pentru ca ar evita sa fie supus controlului judiciar, asa cum prevede procedura in cazul eliberarilor conditionate.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.