Compania sud-coreeana GK Power, renumita producatoare de carti de credit, a semnat recent un contract extrem de atractiv. Banca Dubai First i-a comandat realizarea a 1.000 de carduri incrustate cu diamante, care vor intra in posesia celor mai fideli
Compania sud-coreeana GK Power, renumita producatoare de carti de credit, a semnat recent un contract extrem de atractiv. Banca Dubai First i-a comandat realizarea a 1.000 de carduri incrustate cu diamante, care vor intra in posesia celor mai fideli clienti ai institutiei. Astfel, sud-coreenii s-au si apucat sa achizitioneze materialele necesare, adica diamante mici de 1,65 milimetri, pe care au cheltuit peste 175.000 de dolari. Cardurile pretioase sunt disponible in doua variante, cu fundal argintiu sau auriu, acestea din urma fiind destinate exclusiv clientilor din Orientul Mijlociu.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.