Nici Octavian Paler, nici macar tandemul Aurora Liiceanu & Alice Nastase, nimeni nu reuseste sa-l inlature pe Paulo Coelho de pe prima pozitie a topului vanzarilor la Diverta. La NOI, lucrurile s-au schimbat inviorator: Coelho este pe locul... 16
Nici Octavian Paler, nici macar tandemul Aurora Liiceanu & Alice Nastase, nimeni nu reuseste sa-l inlature pe Paulo Coelho de pe prima pozitie a topului vanzarilor la Diverta. La NOI, lucrurile s-au schimbat inviorator: Coelho este pe locul... 16. Dar nu numai Coelho este sperietoarea de pe piata de carte din Romania. In urma nu cu mult timp, invitata la o emisiune sa vorbeasca despre creatia sa, Mihaela Radulescu se pisicea: "Mie mi-a placut foarte mult 'Ma numesc Rosu>>. Imi pare rau doar ca romanul lui Pamuk s-a vandut mai prost decat al meu...". Doar in Romania, din pacate pentru Mihaela Radulescu.



Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.