Cotatia aurului a consumat energia acumulata saptamana trecuta.

In primele zile ale acestei saptamani, a inceput sa se indeparteze de maximul de 841,75 dolari uncia, atins pe 7 noiembrie, semn ca vanzatorii au preluat controlul. "Ne astep
Cotatia aurului a consumat energia acumulata saptamana trecuta.

In primele zile ale acestei saptamani, a inceput sa se indeparteze de maximul de 841,75 dolari uncia, atins pe 7 noiembrie, semn ca vanzatorii au preluat controlul. "Ne asteptam ca marcarea profiturilor sa continue timp de o saptamana sau doua", spunea marti un analist londonez, citat de agentia Bloomberg, a carui estimare pentru urmatoarele trei luni era de 750 de dolari uncia.
Miercuri, cotatiile de la Londra pareau sa se poata mentine peste 800, dar joi a fost din nou ziua marcarilor de profit, iar pretul a continuat sa scada marcand un minim al ultimelor doua saptamani. Vineri, uncia nu a reusit sa treaca decisiv de 790 de dolari, cotatie la care investitia in aur pastra totusi un randament de peste 23% fata de inceputul anului 2007.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.