Sacrificiu. Curiosii care vor sa se laude ca au dormit intr-o camera de gheata trebuie sa suporte temperaturi de maximum 2 grade Celsius Hotelul de Gheata de la Balea Lac isi va deschide, din nou, portile, peste numai cateva saptamani. Hotelul va av
Sacrificiu. Curiosii care vor sa se laude ca au dormit intr-o camera de gheata trebuie sa suporte temperaturi de maximum 2 grade Celsius Hotelul de Gheata de la Balea Lac isi va deschide, din nou, portile, peste numai cateva saptamani. Hotelul va avea 10 camere, de aproximativ 12 mp fiecare, nu vor avea numar, ci vor purta denumiri de planete. De asemenea, in interiorul hotelului va fi amenajat un bar, unde se vor servi bauturi in celebrele pahare de gheata, precum si un restaurant. Turistii dornici sa experimenteze confortul unui pat din gheata masiva, acoperit cu blanuri de miel, trebuie sa stie ca temperatura maxima in interiorul unei camere va fi de 2 grade Celsius. Pentru cei care cauta o solutie inedita pentru a-si petrece Sarbatorile de iarna, patronul hotelului de gheata a anuntat tarife speciale. "Avem o oferta de Craciun, pentru perioada 21-26 decembrie, care costa 229 de euro de persoana, iar de Revelion avem pachetul de 299 de euro pentru perioada 28 decembrie - 2 ianuarie. Oferta cuprinde cazare, demipensiune, iar masa va fi servita la cabana", explica Arnold Klingeis. Hotelul de gheata de la Balea va disparea, cel mai probabil, in luna martie, cand se va topi odata cu venirea primaverii. Revelion cu masaj la hotelul lui Hagi din Mamaia Hotelierii de la malul marii se intrec in oferte tentante pentru cei care vor sa-si petreaca Revelionul sau Craciunul pe litoral. In hotelul Iaki din Mamaia, apartinand lui Gica Hagi, turistii sunt asteptati cu sampanie si cu promisiunea unui masaj de vis, precum si acces gratuit la piscina, sauna, fitness sau jacuzzi. Tarifele pornesc de la 1.260 de lei pentru un pachet de trei nopti. Pentru noaptea dintre ani, hotelul a pregatit o tombola la care se pot castiga tricouri cu autografele marelui fotbalist. Nici George Copos, patronul hotelului Europa din Eforie Nord, nu se lasa mai prejos. Acesta isi tenteaza clientii cu bai cu struguri si alge culese din Marea Neagra, precum si cu delicatese pregatite de bucatari adusi special pentru Revelion din strainatate. Tarifele la hotelul Europa ajung si la 2.816 lei pentru un pachet de cinci nopti. O alta atractie este hotelul Mezotermal, din Venus, unde peste 100 de persoane vor petrece Revelionul pe marginea celor doua piscine umplute cu apa calda si acoperite.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.