In replica la declaratiile de ieri ale ambasadorului SUA la Bucuresti, Nicholas Taubman, care a criticat noile modificari ale Codului Penal, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a ripostat spunand ca ambasadorul SUA la Bucuresti, Nichol
In replica la declaratiile de ieri ale ambasadorului SUA la Bucuresti, Nicholas Taubman, care a criticat noile modificari ale Codului Penal, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a ripostat spunand ca ambasadorul SUA la Bucuresti, Nicholas Taubman, si-a obtinut mandatul intr-un mod in care in Romania ar fi considerat „coruptie“, adica prin donatii pentru campania lui George W. Bush. El a adaugat ca, in tara noastra, legislatia o fac romanii, Nicholas Taubman fiind, in schimb, liber sa se pronunte asupra constrangerilor libertatii de exprimare prevazute de recenta legislatie a SUA. Pe de alta parte, liberalii Ioan Ghise si Crin Antonescu s-au delimitat de acuzatiile lui Bogdan Olteanu, calificandu-le drept o „inabilitate“ si respectiv un „exces“ care nu reflecta pozitia PNL. Insa, potrivit lui Ghise, tot o „inabilitate“ a fost si critica exprimata de ambasadorul SUA la adresa unor reglementari care tin de suveranitatea nationala.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.