In Piatra Neamt, doi barbati fara adapost au murit inghetati de frig pe strada, pe parcursul ultimelor doua zile. Primul caz inregistrat este cel al lui Costache Arhip, in varsta de 63 de ani, care a fost gasit fara suflare in zona pietei din cartie
In Piatra Neamt, doi barbati fara adapost au murit inghetati de frig pe strada, pe parcursul ultimelor doua zile. Primul caz inregistrat este cel al lui Costache Arhip, in varsta de 63 de ani, care a fost gasit fara suflare in zona pietei din cartierul Darmanesti. Batranul isi facuse culcus sub una din tarabele din piata. Dupa o zi de la acest incident, cativa trecatori l-au gasit inghetat de frig si pe Corneliu Artenie, in varsta de 39 de ani. Acesta zacea fara suflare pe niste cartoane, sub nisa unui balcon aflat la parterul unui bloc. Conform analizelor medicale, in ambele cazuri decesele au survenit ca urmare a hipotermiei. Faptul este cu atat mai tragic, cu cat primarul municipiului, Gheorghe Stefan, se straduieste de aproape un an sa construiasca in municipiu un azil in care boschetarii sa poata gasi adapost peste noapte.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.