Peggy Clark si James Mason din Marea Britanie au devenit cel mai batran cuplu proaspat casatorit, avand impreuna venerabila varsta de 177 de ani. Cei doi s-au indragostit la prima vedere si James, in varsta de 93 de ani, a cerut-o in casatorie pe Pe
Peggy Clark si James Mason din Marea Britanie au devenit cel mai batran cuplu proaspat casatorit, avand impreuna venerabila varsta de 177 de ani. Cei doi s-au indragostit la prima vedere si James, in varsta de 93 de ani, a cerut-o in casatorie pe Peggy, de 84 de ani, la doar trei zile dupa ce a cunoscut-o. Cum la varsta lor nu prea mai e timp de pierdut, aceasta a spus "da" pe loc. Batraneii urmeaza sa se casatoreasca in fata a 20 de invitati, ajungand astfel in Cartea Recordurilor drept cel mai batran cuplu abia casatorit. Inaintea lor, recordul a fost detinut de Raymond Robson in varsta de 96 ani care s-a casatorit in 2005, cu Faye Webber de 90 ani, insa femeia a murit cu cateva luni in urma. Cei doi spun ca se simt mult mai bine impreuna. "Niciodata nu este prea tarziu pentru a te indragosti", au adaugat ei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.