Va amintiti de cateii aceia caraghiosi care tot alearga si alearga, in cerc, dupa propria lor... coada? Ei bine, cuplul Prigoana-Bahmuteanu (ori Bahmuteanu-Prigoana, ca sa fim cuviinciosi) cam seamana cu ei! Recent, mama ultimului copil al lui Pr
Va amintiti de cateii aceia caraghiosi care tot alearga si alearga, in cerc, dupa propria lor... coada? Ei bine, cuplul Prigoana-Bahmuteanu (ori Bahmuteanu-Prigoana, ca sa fim cuviinciosi) cam seamana cu ei! Recent, mama ultimului copil al lui Prigoana, am numit-o pe Adriana, s-a plans de faptul ca acesta n-o mai iubeste. Motivul? Pana acum, inca n-a cerut-o de nevasta (a "n"-a oara). Culmea este ca Prigonitul Prigoana asteapta sa fie cerut el de sot, inaintand ca explicatie eternul cliseu (rasuflat de la rasfolosirea lui ca pretext "istet") ca dragostea si casatoria sunt doua lucruri distincte. Oricum, poate ca-i mai bine asa. La ce bun atata desfasurare de forte? Pentru ca la urmatoarea neintelegere, sa-i vedem iar la tribunal? Cand ar mai avea timp proaspata mamica sa mai vireze pe la oficiile postale, spre a-si ridica lunar "alocatia" de 3.000 de lei pentru copil, in conditiile in care sta in aceeasi casa cu Prigoana? Mai rau decat imaturitatea unei singure persoane este imaturitatea in tandem - si asta cu mult, mult lustru!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.